malo se zaletio

Najavio je veliki dvoboj sa Stipom Miočićem, a onda nakon jedne borbe zabrinuo fanove: 'Pa Stipe će ga ubiti, nema nikakve šanse'

09.02.2020 u 18:22

Bionic
Reading

Jon Jones je hrabro izazvao Stipu Miočića, ali fanovi su uvjereni kako bi bilo najbolje da od te borbe odustane

Jon Jones je prije nekoliko dana najavljivao prelazak u tešku kategoriju kako bi se mogao boriti s našim Stipom Miočićem. Jones je uvjeren da zna kako pobijediti Miočića, a u intervjuu za ESPN je rekao kako mu ne treba ni teškaška borba za zagrijavanje.

'Stvarno se želim boriti sa Stipom Miočićem. Mogu ga pobijediti. Gledao sam njegove borbe protiv Cormiera i znam da ga mogu pobijediti. Razlika u brzini, borilačka inteligencija, raznovrsnost, vjera i samopouzdanje, sve to je na mojoj strani. Mislim da sam ja taj koji ga može pobijediti. Želim takve stvari raditi dok sam još vruć, dok se osjećam kao što se osjećam sada. Ne bi mi trebala teškaška borba za zagrijavanje. Mislim da sam već dovoljno snažan”, rekao je Jones.

Ipak, nakon toga je imao borbu protiv Dominicka Reyesa u kojoj je branio naslov u poluteškoj kategoriji. Iako je uspio pobijediti Reyesa, nije sve išlo tako glatko. Koliko ga je namučio Reyes pokazuje i činjenica da mu je to isto samopouzdanje ipak malo potonulo.

'Morat ću razgovarati s trenerima i onda donijeti odluku. Sada moram proslaviti ovo', rekao je Jones nakon borbe s Reyesom.

I dok on razmišlja što dalje, fanovi su zabrinuti za njegovu sudbinu ako uđe u borbu s Miočićem.

'Miočić će Jonesa doslovno ubiti', napisao je jedan od njih na Twitteru, a drugi se slažu kako Jones nema nikakve šanse protiv našeg borca.