HT PREMIJER LIGA

Na Eurobasketu za njega nije bilo mjesta, ali je za klub idealno rješenje: Mulaomerović u Cedevitu Junior doveo veliko pojačanje

17.09.2022 u 13:01

Bionic
Reading

Pavle Marčinković novi je igrač Cedevite Junior. Iskusno 32-godišnje krilo dolazi u redove Vitamina nakon što je prošlu sezonu proveo u svom rodnom Zadru.

Uz Zadar u dosadašnjoj karijeri je igrao za Zagreb, Cibonu i Split. Kao član Žutih je u sezoni 2018/2019 bio izabran kao MVP-a HT Premijer lige.

S iskustvom koje Pavle ima iza sebe dolazi u Cedevitu Junior kao pojačanje na parketu i u svlačionici, da sa svojim iskustvom pomogne našim mladim igračima da dosegnu svoj potencijal. Suradnja s Marčinkovićem potpisana je na godinu dana.

'Sretan sam što smo postigli dogovor s Cedevitom Junior. Dolazim u ekipu koja ja dosta mlada i ima puno potencijala i kod trenera kojeg jako dobro poznajem. Cedevita Junior je klub koji je na vrhunskom nivou, ima odličnu organizaciju i uvijek ima dobru selekciju mladih igrača. Veselim se izazovima u novoj sezone', istaknuo je novi igrač Cedevite Junior Pavle Marčinković.

'Radi se o jednom iskusnom reprezentativcu koji je kroz svoju karijeru pokazao da ima dobru radnu etiku koju će prenositi našim mladim igračima. Pavle je igrač koji može puno donijeti našoj mladoj ekipi s njegovim iskustvom, da nauče od igrača koji puno toga prošao. On je odličan igrač koji će sigurno pridonijeti našoj momčadi. Zadovoljni smo s ovim potpisom jer znamo što ćemo dobiti s njim i što će on značiti za našu mladu ekipu', rekao je Damir Mulaomerović.