KORAK PO KORAK

Može li se netko približiti Schumiju? Hamilton dao iskren odgovor

26.09.2017 u 07:01

Bionic
Reading

Lewis Hamilton lovi svoj četvrti naslov u formuli 1, a mnogi se pitaju može li nadmašiti Michaela Schumachera koji je sedam puta bio prvak

Schumacher je postavio brojne rekorde, a jedan od njih je po broju osvojenih prvenstava. Zasad mu nitko nije ni blizu, ali mnogi ljubitelji bolida pitaju se može li Hamilton doći do pozicije da ugrozi legendarnog Nijemca.

Britanac je na tri naslova, a trenutačno vodi u ukupnom poretku ove sezone pa mu se smiješi i četvrta titula. Daleko je od Schumachera, ali novinarska mašta je proradila, pogotovo nakon što je Hamilton izjavio da osjeća da mu je ostalo pet-šest godina u formuli 1. S pravim bolidom sve je moguće.

  • +16
Michael Schumacher Izvor: Reuters / Autor: Radu Sigheti/Files

'Iskreno, idem korak po korak. Dovoljno je teško osvojiti četvrti naslov. Trenutačno ne razmišljam o tome. Tko zna hoćemo li se približiti Michaelu?,' rekao je Hamilton i nastavio:

'Sedam naslova, osobno nemam želju to loviti.'

Kako se sada osjeća?

'Volim voziti više nego ikada. Osjećam da sam bolji vozač nego što sam ikada bio. Poslije svake sezone uvijek razmišljam o buudućnosti. Postavio sam si dobar petogodišnji plan, ali se on svake godine mijenja.'