teksaški obračun

Mourinhov United za samo dvije minute potopio Guardiolin City

21.07.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Manchester United i Manchester City odigrali su utakmicu u sklopu International Champions Cupa. Prvi je ovo gradski derbi igran izvan Manchestera, a ugostio ga Houston. U Texasu je uspješniji bio United, slavio je 2:0 golovima Lukakua i Rashforda...

Romelu Lukaku najskuplje je dosadašnje pojačanje Manchester Uniteda, Jose Mourinho je Evertonu za njega platio 85 milijuna eura, a belgijski je napadač pokazao zašto je doveden na Old Trafford. Zabio je Lukaku u svojoj drugoj uzastopnoj utakmici i pokazao kako će biti veliko pojačanje 'crvenih vragova'.

Načeo je Lukaku City u 37. minuti utakmice nakon sjajnog dodavanja Paula Pogbe koji ga je proigrao sa svoje polovine terena.

Samo dvije minute kasnije United je zabio za konačnih 2:0. Strijelac je bio Rashford nakon asistencije Mkhitaryana koji se u proteklih nekoliko dana uspio dovesti u formu nakon zabrinjavajućeg stanja na početku priprema.

>> Navijači se sprdaju s debelom zvijezdom: Izgleda kao da će roditi!

Ukupno gledajući, United je bio bolji, ali treba napomenuti kako je Mourinho prvih 45 minuta utakmice igrao s najjačom postavom, dok je Guardiola poprilično kombinirao