frka na old traffordu

Navijači se sprdaju s debelom zvijezdom: Izgleda kao da će roditi!

07.07.2017 u 11:31

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Uniteda okupili su se nakon ljetne stanke kako bi predstavili nove dresove. No, Henrikh Mkhitaryan vratio se u poprilično opuštenom stanju. Armenac je nabacio pokoji kilogram više...

'Manchester United s radošću može objaviti kako Henrikh Mkhitaryan očekuje blizance!' samo je jedan od šaljivih navijačkih komentara koji su se našli na društvenim mrežama nakon što je objavljena fotografija armenskog nogometaša u novom dresu Uniteda.

Činjenica je kako se Mkhitaryan (28), za kojeg je Jose Mourinho prošlog ljeta Borussiji Dortmund platio čak 42 milijuna eura, malo 'opustio'. S odmora se vratio vidljivo zapušten, a ističe se opušteni trbuh tipičan za pivopije, a ne za vrhunske nogometaše vrijedne milijune eura.

Jasno je kako su se navijači odmah na društvenim mrežama okomili na njegovu 'novu' figuru, započela je sprdnja na Mkhitaryanov račun. Iz Uniteda su brzo reagirali, spornu su fotografiju pokušali izbrisati, ali bilo je prekasno.

Pitanje je samo kako je na sve to reagirao Jose Mourinho koji momčad već za nekoliko dana mora povesti na sjevernoameričku turneju. United prvu utakmicu igra u nedjelju 16. srpnja s LA Galaxyjem, a teško da se potpuno zapušteni igrači poput Mkhitaryana mogu za samo par dana treninga dovesti u formu. Za očekivati je kako će Portugalac ovakvu nedisciplinu drastično kazniti.

Da se pita navijače, oni bi Mkhitaryana odmah poslali na 'čuvanje trudnoće' ili 'porodiljni'... Da se ne pati...