FIFA_SP_2018.svg

promijenio mišljenje

Mourinho iznenadio svijet svojim riječima uoči utakmice Hrvatske i Islanda!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 26.06.2018 11:58
  • Objavljeno 26.06.2018 u 11:52
Bionic
Reading

Jose Mourinho vjeruje da će Hrvatska i Island odigrati odličnu utakmicu, a iznenađujuće obje reprezentacije vidi kao ozbiljne kandidate za mjesto u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva...

Portugalski stručnjak koji za milijunski honorar priča o Svjetskom prvenstvu na televiziji Russia Today uoči početka nogometne smotre Hrvatsku je smjestio na zadnje mjesto u skupini D, a Argentinu i Nigeriju poslao u osminu finala.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Zatim je nakon uvodnih utakmica priznao da je njegova prognoza bila smiješna i sve karte bacio na Island, no i to mu se izjalovilo nakon poraza ove male reprezentacije protiv Nigerije.

Uoči dvoboja Hrvatske i Islanda ovog utorka u Rostovu na Donu ponovo je iznenadio svojom najavom.

'Mislim da se radi o dvije reprezentacije koje su ozbiljni kandidati za mjesto u četvrtfinalu,' izjavio je mrtav hladan Jose Mourinho, a ostaje nepoznato vjeruje li da će obje momčadi ući u tu fazu natjecanja ili samo jedna.

'Bit će to iznimno konkuretna utakmica ako će odlučivati o prolasku dalje. Obje momčadi znaju kako se natjecati. Island je više fizička reprezentacija, a Hrvatska je iskusnija i ima bolju kontrolu lopte zbog svojih tehničkih mogućnosti. To bi mogao biti dobar okršaj,' zaključio je slavni trener koji će sa zanimanjem pratiti ovaj dvoboj i zato što njegov Manchester United razmišlja o dovođenju Matea Kovačića...