FIFA_SP_2018.svg

velika šteta

Centimetri dijelili Hrvatsku od potpuno otvorenog puta do polufinala SP-a!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 26.06.2018 08:46
  • Objavljeno 26.06.2018 u 08:46
Bionic
Reading

Uzbudljivi rasplet skupine B umalo je donio Hrvatskoj potencijalni susret protiv pobjednika dvoboja Irana i Rusije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva...

Hrvatska će ovog utorka dovršiti protiv Islanda u Rostovu posao u skupini D i gotovo sigurno potvrditi prvo mjesto u skupini. Suparnik u osmini finala po svemu sudeći bi trebala biti Danska, ako se ne dogodi iznenađenje u zadnjem kolu pa Australija ili Francuska uskoče na drugu poziciju grupe C.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Francuzi uvjeravaju da neće biti kalkuliranja pa naši mogu očekivati ugodnog protivnika u prvoj rundi nokaut faze, a umalo se u ponedjeljak potpuno otvorio put našoj reprezentaciji do polufinala SP-a.

Naime, u ludom raspletu skupine B centimetri su dijelili Iran od pobjede protiv Portugala kada je Mehdi Taremi izbio pred Rui Patricija u sudačkoj nadoknadi, ali nije uspio pogoditi okvir gola.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Da je zabio, Iran ne samo što bi prošao dalje, već bi skočio na prvo mjesto u grupi i igrao u osmini finala protiv Rusije, a pobjednik bi se križao s onim tko bi trijumfirao u našem prvom nokaut dvoboju.

Velika šteta što se to nije dogodilo, ali nismo se preplašili niti Španjolaca koji su na kraju završili prvi u skupini B, no pokazali su pregršt slabosti u grupnoj fazi. Ako Hrvatska naiđe na 'furiju', definitivno ima izgleda proći dalje...