(NE)MOGUĆE

Modrić u Barci već od siječnja?

07.11.2010 u 14:29

Bionic
Reading

Godine u manjoj mjeri, a kronični problem s tetivom kao glavni razlog očito su nagnali vodstvo Barcelone da pronađu nogometaša koji će zamijeniti dosad nezamjenjivog Xavija. Luka Modrić je navodno jedini pravi izbor Pepa Guardiole!

Špekulacije oko siječanjskog dolaska Luke Modrića na Camp Nou sve su češće. Španjolski mediji bliski Barceloni na sva zvona objavljuju da je Pep Guardiola poželio u momčad dovesti hrvatskog reprezentativca i igrača Tottenhama, i to kao zamjenu za Xavija Hernandeza. Naime, problem je u tome što 31-godišnji Xavi ima probleme s upalom tetive, zbog čega se nagađa da će uskoro napustiti i španjolsku reprezentaciju.

Zasad nema službene potvrde o interesu Barce za Modrića niti je li katalonski klub kontaktirao Tottenham, no sasvim je očito da u cijeloj priči mora biti i zrnce istine. Predugo se priča o svemu da bi to bila nemoguća misija ili novinarska patka. Španjolski novinari čak idu toliko daleko da predviđaju dolazak PSV-ovog Ibrahima Afellaya ukoliko Harry Redknapp ne pusti Modrića.