četvrtak, 18.55 sati

Mislav Oršić na upit kako su igrači doživjeli odlazak Zorana Mamića s klupe dao zanimljiv odgovor, a onda bio i samokritičan: Pogledao sam tu snimku nekoliko puta

17.03.2021 u 13:16

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u četvrtak igraju (18.55 sati, Arenasport 3, MAXtv) uzvratnu utakmicu Europske lige, a u kojoj će loviti zaostatak od dva gola za Tottenhamom, jer 'spursi' su prošlog tjedna u Londonu upisali pobjedu 2:0

Dinamov krilni napadač Mislav Oršić, dan uoči utakmice s Tottenhamom (četvrtak, 18.55 sati, Arenasport 3, MAXtv), u društvu trenera Damira Krznara, stigao je pred novinare.

Kod igrača, iako imaju zaostatak od 0:2, postoji potrebna doza optimizma.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Ispred nas je veliki izazov. Morat ćemo biti puno hrabriji, zabiti gol. Nažalost, igra se bez navijača, da su oni uz nas bilo bi nam lakše,' kazao je.

Oršić je u zadnjih šest nastupa zabio pet golova uz pet asistencija i u sjajnoj formi dočekuje ugledni engleski sastav. Priliku za pogodak imao je i u ranoj fazi utakmice u Londonu.

'Pogledao sam tu snimku nekoliko puta. Nisam dobro reagirao, ali nadam se da će u uzvratu biti još takvih prilika. Moramo biti hrabriji i odlučni siguran sam da ćemo imati prilika'.

Osvrnuo se i na Mamićev odlazak.

'Znamo cijeli stručni stožer, nogometna filozofija je ista. Ne vjerujem da će biti neki većih promjena', kazao je dodavši:

'Nismo previše razmišljali o tome. Mi smo igrači i razmišljamo samo o terenu. Ispred nas je najveći izazov i moramo izvući najviše od toga'.

  • +44
Tottenham Hotspur - NK Dinamo, osmina finala Europske lige 2020./'21.; 11.3.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Adam Davy/PIXSELL
Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal