Ludogorec riješen

Mislav Oršić bio je junak Dinama na putu do Lige prvaka. Zabio je dva gola u ludoj utakmici, ali nije izdržao i dotakao se navijača: To nismo zaslužili!

09.08.2022 u 22:39

Bionic
Reading

Nakon štos u nogometaši Dinama pobijedili Ludogorec 4:2 čime su lakoćom izborili plasman u play-off Lige prvaka, čekale su se i prve reakcije igrača

Bugarski prvak Ludogorec je izbačen s ukupnih 6:2 i sada se Dinamo okreće play-offu Lige prvaka gdje će se za plasman u jednu od skupina boriti protiv norveškog Bodo/Glimta.

Nakon utakmice među prvima je pred mikrofone stao Stefan Ristovski koji je upisao asistentciju za prvi gol Dinama:

'Bizarna utakmica... Zašto bizarna? Nogomet je takav, igra se devedeset minuta. Potvrdili smo plasman u Europu, nadam se da ćemo izboriti i Ligu prvaka. Čestitam mojoj momčadi,a u subotu nas čeka nova teška utakmica (Hajduk, op.a.). Danas pobjeđuješ, a sutra moraš ispočetka', kazao je kratko i jasno Ristovski.

Očekivano, nekoliko riječi kazao je i o sljedećem protivniku Dinama u play-offu Lige prvaka:

'Analizirat ćemo ih, ali o tom, potom. Prvo nam dolazi Hajduk, kvalitetan i opasan protivnik. Da, iz igre sam izašao zbog žutog kartona, ali na kraju se sve dobro završilo', dodao je Ristovski.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Mislav Oršić, jedan od junaka utakmice koji je zabio dva gola za Dinamo, kazao je nekoliko riječi, a dotakao se i navijača tj. zvižduka:

'Utakmica je bila teška i zahtjevna, više psihički nego fizički. Dobro smo ušli u utakmicu, zabili golove u prvom dijelu i onda nesretno dobili gol za 3:1. Nesvjesno se uvukla nervoza, što smo vidjeli po zvižducima. Mislim da ih nismo zaslužili. Uvijek dajemo sve od sebe', kazao je Oršić koji nije izdržao i očito je morao to reći. Još je dodao kada je u pitanju suđenje:

'Stvarno sam prvi put doživio ovakvo nešto. Skoro svaki kontakt je bio žuti karton. Čudna utakmica, dobro da smo pobijedili.'

  • +27
NK Dinamo - NK Ludogorec, 3. pretkolo Lige prvaka, 9.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Zanimljivo je spomenuti kako je Oršić izborio penal u 86. minutia, ali ga je prepustio Bruni Petkoviću koji je malo prije toga ušao u igru.

'Ništa... Ekipa smo i moramo jedni druge podizati. Gotovo nitko nije u pravoj formi, čekaju nas teški protivnici. Znamo da je Bodo namučio velike ekipe, morat ćemo se dobro pripremiti.'

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.