SVI ODBROJAVAJU

Milevskij ne može vjerovati: Snimao Torcidu i poručio...

21.08.2014 u 13:44

  • +2

Hajdukovce dočekali navijači u zračnoj luci

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Miro Gabela

Bionic
Reading

I dok Hajduk podiže formu u ključnom razdoblju europske sezone Torcida samo održava vrhunski standard koji drže od prve utakmice. Neki su navikli, a novaci sve prate širom otvorenih očiju

Iako su poraženi od Dnjipra s 2:1, Hajduk je u Kijevu obavio posao. Zadržali su izglede uoči uzvrata i posijali sjeme navijačke euforije koja će kulminirati idućeg četvrtka na Poljudu.

Malu naznaku onoga što ih čeka Torcida je igračima već pružila sinoć prilikom povratka u zračnu luku, a navijačku euforiju snimio je i Artem Milevskij koji je video objavio na svom insagram profilu uz dodatak:

'Poslije poraza od 2:1... Što tek slijedi idućeg tjedna,' uz 'emoe' koji sugeriraju da ne može vjerovati i da - jedva čeka.

On kao i ostatak regije... Ulaznice za tu utakmicu prodaju se po cijeni od 70 (sjever, jug), do 120 (sredina zapada) kuna a iz kluba priopćuju da je već prodano prvih pet tisuća karata. Sjever i istok sigurno će biti krcati, a euforija je tolika da se možda napuni i čitav Poljud. Dnjipro je bolja momčad, ali Ukrajinac je na vrijeme upozorio sunarodnjake što ih čeka u uzvratu.