KRALJEVI POTVRDILI

Nekad je vrijedio 150 milijuna eura, a sada je ponižen od strane Reala!

03.06.2023 u 21:15

Bionic
Reading

Belgijski nogometaš, 32-godišnji Eden Hazard napustit će Real Madrid na kraju sezone nakon što je sporazumno raskinuo ugovor godinu dana ranije. U lipnju 2019. godine vrijedio je 150 milijuna eura, ali ga je Real Chelseaju platio 'samo' 115 milijuna, i činilo se da je Real napravio sjajan posao. No, Hazard sada odlazi posramljen

Real Madrid je potvrdio da je sporazumno raskinuo ugovor s Edenom Hazardom godinu dana ranije te da će on napustiti klub na kraju sezone. Belgijski reprezentativac proživio je loš period na Santiago Bernabeu otkako je 2019. godine stigao iz Chelseaja i otići će godinu dana prije isteka trenutnog ugovora.

'Nogometni klub Real Madrid i Eden Hazard postigli su dogovor prema kojem će igrač napustiti klub 30. lipnja 2023', stoji u priopćenju kluba.

'Eden Hazard je dio našeg kluba četiri sezone, tijekom kojih je osvojio osam naslova: jednu Ligu prvaka, jedno Svjetsko klupsko prvenstvo, jedan Europski superkup, dva LaLiga naslova, jedan Kup kralja i dva španjolska Superkupa. Real Madrid želi izraziti svoju naklonost Edenu Hazardu i želimo njemu i njegovoj obitelji svu sreću u sljedećoj fazi njegove karijere'.

Los Blancosi navodno već neko vrijeme pokušavaju izgurati Hazarda s vrata, ali je igrač više puta inzistirao da želi ostati u Madridu, unatoč tome što ima vrlo malo prilika igrati na Santiago Bernabeu.

Sada su se očito 'dogovorili' za prekid suradnje.