govor pobjednika

Mayweather nije ostao dužan McGregoru te mu poručio...

27.08.2017 u 08:48

Bionic
Reading

Amerikanac Floyd Mayweather tehničkim nokautom u desetoj rundi pobijedio se srčanog Irca, Conora McGregora, prvaka u slobodnim borbama, te pokazao da je ipak neprikosnoven u boksačkim ringovima.

Boksački spektakl u Las Vegasu završio je očekivano, pobjedom neprikosnovenog Floyda Mayweathera, kojeg smatraju jednim od najboljih boksača u povijesti.

>> McGregor: Šteta što nije pustio da me nokautira kao čovjeka

  • +24
Floyd Mayweather Jr. - Conor McGregor Izvor: Reuters / Autor: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Međutim, borba je trajala puno duže od očekivanog s time da je McGregor bio taj koji je u uvodinm rundama diktirao tempo te bio dominantniji.

>> Mayweather pokazao McGregoru tko je gazda boksačkih ringova!

Ipak, kako je meč odmicao, boksačka klasa Amerikanca počela je izlazidi na vidjelo. I u desetoj rudi, nakon serije udaraca koje su ošamutile hrabrog i srčanog Irca, sudac je prekinuo meč.

Svjestan da je McGregor bio uistinu dostojan suparnik, Mayweather mu se biranim riječima obratio nakon pobjede. I ustvari odužio mu se za birane riječi, koje su nakon meča zvučale posve suprotno od onih koje smo mogli čuti u najavi okršaja.

'Stvarno nisam očekivao da je ovako dobar, mislim, znao sam da je čvrst, ali baš da ovako može boksati... Ovo je moja zadnja borba, sad je stvarno gotovo, 50. pobjeda, siguran sam. Conor, pravi si šampion, izabrao sam pravog partnera za ples danas, svaka ti čast'.

  • +22
Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor Izvor: Reuters / Autor: Joe Camporeale