još jedan meč stoljeća

Mayweather i McGregor borit će se ove godine, a mjesto njihovog meča je nevjerojatno! To će biti senzacija

29.01.2021 u 08:17

Bionic
Reading

Floyd Mayweather i Conor McGregor preko svojih menadžera, ali i osobno, intenzivno dogovaraju novu borbu. Već se neko vrijeme, a sada sve glasnije, govori o revanšu njihovog obračuna iz kolovoza 2017. godine u kojemu je Mayweather slavio na bodove nakon 10 rundi. McGregor želi novu priliku, a čini se kako će ju i dobiti do kraja godine...

U ovom trenutku je jedini problem to što je Conor McGregor prije nekoliko dana doživio poraz u svom povratničkom UFC meču te mora čekati da mu liječnici dozvole ponovni ulazak u ring/oktogon. McGregora je neočekivano nokautirao Dustin Poirier i prema pravilima se ne smije boriti najmanje mjesec dana.

No, ta pravila vrijede za 'regularne' borbe na teritoriju SAD-a, pa bi ih 'ludi Irac' - ako se zainati - mogao prekršiti bilo gdje drugdje u svijetu.

I tu se rodila fantastična ideja koju je potaknula pandemija koronavirusa. Naime, možda bi se nova borba Floyda Mayweathera i Conora McGregora odigrala još prošle godine da nije ovog nesretnog koronavirusa koji je stopirao većinu sportskih natjecanja, a na onima koja se održavaju ili ima minimalan broj gledatelja ili ih uopće nema!

Njihov je prvi meč u Las Vegasu izravno pratilo nešto više od 16.000 navijača u dvorani, a samo od prodaje tih ulaznica zarada je iznosila više od 70 milijuna dolara!

Zbog pandemije koronavirusa ovakvo nešto se neće tako brzo ponoviti, no njihovi su promotori i zainteresirani sponzori došli na fantastičnu i do sada neviđenu ideju! Da, mjesto njihove nove borbe je nevjerojatno! Ako je istina, to će biti istinska senzacija!

Naime, zainteresirani investitori i sponzori iz Saudijske Arabije predložili su da se Floyd Mayweather i Conor McGregor bore na - brodu! Jasno, sve to uz maksimalne epidemiološke mjere svih prisutnih. Ali dečki mogu birati čak dvije opcije.

Prva je da se borba održi na jednoj od luksuznih jahti koje imaju 'ograničeni' broj potencijalnih gledatelja, a druga je da se za njihov meč 'preuredi' jedan od mega-kruzera pa bi samoj borbi mogao prisustvovati i puno veći broj gledatelja.

No, da sve bude još zanimljivije i uzbudljivije, barem prema prvim najavama, brod bi za vrijeme njihovog meča plovio, što bi sigurno bilo nešto što do sada nismo imali prilike vidjeti i doživjeti!

I tako, prve najave kako su i Mayweather i McGregor spremni na ovaj izazov, do kraja godine će se njihov novi obračun i odigrati, to je gotovo sigurno. Još jedan u nizu 'mečeva stoljeća', ali ovaj bi to stvarno i mogao biti.