ovo je znakovito

Leo Messi definitivno odlazi iz Barcelone, a ovaj njegov potez jasno govori i gdje će nastaviti karijeru

28.01.2021 u 22:01

Bionic
Reading

Činjenica je kako Leo Messi još uvijek nije objavio što će i gdje će kad mu krajem lipnja završi ugovor s Barcelonom. Svi i dalje s nestrpljenjem čekaju rasplet situacije i konačnu odluku gdje će Argentinac nastaviti karijeru, ali sve je puno jasnije sada kad se znaju njegovi posljednji potezi...

Leo Messi u Barceloni ostaje do kraja sezone, do isteka ugovora koji mu traje do kraja lipnja, nakon čega može birati gdje će nastaviti karijeru.

Od prvog dana 'u igri' su samo dva kluba - Manchester City i PSG. Jedini su to klubovi koji mogu da ispuniti sve njegove zahtjeve ako se Messi uopće odluči napustiti Barcelonu u kojoj je već dva desetljeća!

No, sada su francuski mediji otkrili važan detalj koji jasno govori da je Leo Messi već odlučio!

Prema tvrdnjama francuske televizije Channel+ Messi je za sebe i obitelj angažirao profesore francuskog jezika! Cijela obitelj Messi tako već neko vrijeme, tvrdi Channel+, intenzivno uči francuski kako bi se što lakše adaptirali na život u Parizu!

  • +9
FC Barcelona - Athletic Bilbao, španjolski Superkup, 17.1.2021. Izvor: EPA / Autor: Jose Manuel Vidal

'Zašto uči francuski, ako će potpisati za Manchester City? Nema smisla. Ova informacija, koju možemo potvrditi, dolazi iz vrlo pouzdanog izvora', tvrde novinari Channel+ na društvenim mrežama!

Istina ili tek priča za jedan dan? To ćemo tek vidjeti jer dojam je kako ni sam Leo Messi još nije definitivno odlučio. Ima još dovoljno vremena do kraja lipnja...