MICHAEL JE BORAC

Massa otkrio: Schumacher je pomicao usne!

20.02.2014 u 20:13

Bionic
Reading

Obitelj teško stradalog velikana Formule 1 Michaela Schumachera još se jednom odlučila obratiti svim fanovima i zahvaliti za silnu brigu u teškim trenucima

Prije više od mjesec i pol sedmerostruki F1 prvak Michael Schumacher doživio je tešku nesreću na skijalištu u francuskom Mirabelu. Od tada se vozački as nalazi u bolnici u Grenobleu u induciranoj komi, a liječnici se još uvijek bore za njegov oporavak.

Ne prođe dan u kojem ne procuri neka vijest o stanju teško ozlijeđenog Michaela Schumachera koji se nalazi u umjetno izazvanoj komi. Zasad je velikan Formule 1 stabilno, a njegova velika vojska fanova iz cijelog svijeta svakog dana iščekuje vijest o poboljšanju njegovog stanja.


Zbog silne ljubavi i potpore koje fanovi pružaju obitelj Schumacher im se odlučila još jednom obratiti i zahvaliti za sve što čine.

Michael Schumacher

Rođen: 3. 1. 1969.
Titula F1 prvaka: 7
Pobjeda: 91
Pole pozicija: 68
Postolja: 155
Najbržih krugova: 77
Momčadi: Jordan, Benetton, Ferrari, Mercedes

'Duboko smo dirnuti svim porukama potpore koje nam šalju fanovi iz svih dijelova svijeta. Ta njihova potpora daje snagu nama, ali i Michaelu. Hvala vam. Znamo da je Michael borac te da se neće predati', stoji u poruci obitelji Schumacher.

Valja dodati da je i Brazilac Filipe Massa posjetio Schumachera.

'Dok sam mu govorio, pomicao je nekoliko puta usnama. Vjerujem i svi mi moramo vjerovati da će se Schumi probuditi i kako će još uživati u životu. Pričao sam mu mnoge stvari, govorio o novom bolidu, o novoj momčadi, kako mi je bilo u Jerezu… Više sam mu puta govorio neka se probudi. Ja vjerujem u to', kazao je bivši vozač Ferrarija.