SITUACIJA JE ZABRINJAVAJUĆA

Marko Pjaca postao je 'slučaj'; hrvatski reprezentativac još jednom prekrižen!?

15.11.2018 u 12:39

Bionic
Reading

Pred Markom Pjacom je neizvjesna nogometna budućnost, jer prema informacijama talijanskih medija hrvatski reprezentativac nije toliko impresirao čelnike Fiorentine da bi otkupili njegov ugovor od Juventusa

U lipnju 2016. Dinamo je napravio svoj najveći transfer, hrvatski prvak je za rekordnih 23 milijuna eura prodao Marka Pjacu u Juventus i izgledalo je da za mladog nogometaša počinje nogometni put iz bajke.

No u ožujku 2017. za hrvatskog ofenzivca sve se promijenilo. Na prijateljskoj utakmici kod Estonije Pjaca je teško ozlijedio koljeno i to je zaustavilo njegov daljnji razvoj.

U Juventusu, s kojim je vezan do lipnja 2021., za njega nije bilo mjesta, prvo je otišao u Schalke (siječanj 2018.), a na početku ove sezone 'stara dama' ga je poslala na posudbu u Fiorentinu za dva milijuna eura, koja ima i pravo otkupa za 20 milijuna eura.

Ipak, Pjaca nije impresionirao čelnike prvoligaša iz Firence, pa calciomercato piše da neće otkupiti njegov ugovor, što je loša vijest za Hrvata, jer bi to značilo povratak u Juventus u kojem u posloženoj i superjakoj momčadi ne bi imao mjesta.

Izvor: Društvene mreže

Tako bi Pjaca opet morao negdje drugdje na posudbu, u neku drugu sredinu pa bi prolazio fazu prilagodbe, a ta stalna 'seljakanja' nikako nisu dobra za njegovu karijeru

Veliki problem za Pjacu koji je bio predodređen da postane predvodnik novog vala 'Vatrenih', a sada stagnira i pretvorio se u 'slučaj'.

  • +5
Hrvatski nogometaš Marko Pjaca Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL