Bili to ne mogu pratiti

Marko Livaja nakon ovoga će teško ostati u Hajduku; hrvatski napadač dobio nemoralnu ponudu koju je gotovo nemoguće odbiti

08.06.2021 u 09:20

Bionic
Reading

Turski prvoligaši na Livajinu adresu šalju ponude koje će biti sve teže odbiti. Već i ove početne su skoro dvostruko veće od onoga što mu nudi Hajduk

Marko Livaja se na polovici protekle sezone HT Prve lige vratio u Hajduk i, blago rečeno, oduševio. U 15 utakmica u domaćoj ligi zabio je šest golova i upisao sedam asistencija, a cijela ekipa je s njim postala bolja. Livaja se prometnuo u najboljeg igrača Bilih, a time i najveću želju navijača iz iduću sezonu.

Navijači svim mogućim kanalima Livaji poručuju da ostane u Hajduku i povede ih do borbe za trofej iduće sezone. Hajduk bi ga rado zadržao, no to neće biti uopće lako. Bili su mu ponudili 600.000 eura godišnje što je najviše što sada i mogu ponuditi, ali taj iznos nije ni približno visok kao oni koje mu nude drugi klubovi.

Najveći interes pokazuju Turci. S Bešiktašem je Livaja već odradio video poziv, ali nije poznato što su mu ponudili, ali turski mediji pišu kako oni nisu jedini prvoligaš koji ga želi dovesti. Za njega je interes pokazao Rizespor u kojem igra i lijevi bek Vatrenih Dario Melnjak, a uvjete koje oni nude Hajduk ne može pratiti.

Rizespor je Livaji poslao ponudu koju je gotovo nemoguće odbiti. Osim plaće od milijun eura po sezoni, nude mu i bonus od 300.000 eura za potpis ugovora. Rizespor je prošlu sezonu završio na 13. mjestu i sada se žele vratiti prema gornjem dijelu ljestvice. Turci polako kucaju na vrata, a ponude su sve izdašnije. Ostaje samo za vidjeti što će Livaja na kraju odlučiti, ostati u svojem Hajduku ili otići u novu inozemnu avanturu.