već se pakira?

Tri je mjeseca oduševljavao u Hajdukovm dresu, ali vrlo brzo mogao bi napustiti Poljud, jer zove ga novi turski prvak

16.05.2021 u 16:19

Bionic
Reading

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac i ofenzivac Hajduka, 27-godišnji Marko Livaja, vrlo brzo mogao bi napustiti Poljud

Marko Livaja ove se veljače vratio u Hajduk, nešto više od deset godina nakon što je napustio Bile i u lipnju 2010. preselio u milanski Inter.

I u ovih nekoliko mjeseci pokazao je svoje nogometno umijeće, zbog kojeg ga je Stanko Jurić proglasio i najboljim igračem polusezone u HT Prvoj ligi.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +14
NK Hajduk - NK Gorica, 34. kolo HT Prva liga, 12.5.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

No, iako je Livaja oduševio sve navijače ali i struku u Hajduku, njegove igre nisu ostale neprimijećene, pa se novi turski prvak, Bešiktaš, u kojem igra i naš Domagoj Vida, odlučio pokucati na vrata splitskog kluba te kupiti Livaju.

Prema pisanju Timeturka, čelnici crno-bijelih već su kontaktirali Livaju i opipali mu puls, ali i najavljuju sljedećeg tjedna novi sastanak, a na njemu bi se, navodno, trebali usuglasiti uvjeti transfera.

Naravno, sve to treba uzeti s rezervom, jer turski su mediji uvijek puni senzacionalnih vijesti, a sjećamo se da je Livaja poželio doživjeti huk s poljudskih tribina.