neće dugo biti u Kataru

Mario Mandžukić se vraća u Europu: Velikani se bore za hrvatskog napadača, a sve bi trebalo biti riješeno već na ljeto

04.04.2020 u 11:02

Bionic
Reading

Turski velikani Bešiktaš i Fenerbahče žele već ovog ljeta dovesti Marija Mandžukića koji trenutno nastupa za katarski Al-Duhail

Mario Mandžukić je sve bliže povratku u Europu. Nakon dramatične situacije koju je prošao u Juventusu u kojem mjesecima nije odigrao ni minutu donedavni 'vatreni' je za pet i pol milijuna eura prešao u katarski Al-Duhail. Iako je život u Kataru lijep, a ugovor Mandži jamči 11 milijuna eura u godinu i pol, izgleda da bi se 33-godišnji hrvatski napadač ipak mogao vratiti u Europu.

Nedavno smo pisali o tome kako Mandžu želi Bešiktaš u kojem igra i njegov donedavni suigrač iz reprezentacije i sigurno veliki prijatelj Domagoj Vida. Pričalo se kako je upravo Vida odradio dobar dio posla i Mandžu nagovorio da mu se priključi u Turskoj. Turski mediji sada pišu kako Bešiktaš nije jedini zainteresirani. Najveći Mandžin motiv je igranje na puno većoj razini od one u Kataru i volio bi se vratiti u Europu.

Nedavno je tako nešto i potvrdio njegov suigrač iz Al-Duhaila i ranije iz Juventusa, Mehdi Benatia.

'Dobro mu je ovdje, ali mu nedostaje toplina i podrška navijača kao na stadionu Juventusa. Tamo su izvikivali njegovo ime. U Torinu su ga voljeli i to ga je jako motiviralo. Često razgovaramo o tome. U Kataru morate pronaći neku drugu motivaciju kada vidite poluprazne tribine', rekao je neki dan Benatia.

Bešiktaš je ovo sigurno htio čuti, ali problem bi im mogao napraviti drugi turski velikan. Turski mediji pišu kako Mandžukića sada želi dovesti i Fenerbahče, a turski prvoligaši sigurno neće biti jedini zainteresirani kada dođe ljetni prijelazni rok. Izgleda da se Mandžo ipak vraća u Europu.