Benatia zna puno o suigraču

Marokanac otkrio zanimljive detalje o Mandžukiću kojeg je usporedio s medvjedom; dotakao se njegova privatnog života, ali i što se ne sviđa Hrvatu

03.04.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Malo je poznato kako je nogometaš Mehdi Benatia imao jako važnu veliku ulogu pri transferu Maria Mandžukića u katarski klub Al-Duhail

Dugo je trajala trakavica na relaciji Mario Mandžukić – Juventus da bi na koncu bivši hrvatski reprezentativac izabrao egzotičnu destinaciju, daleki Katar.

Odluka iskusnog napadača mnoge je iznenadila, ali jasno je kako je osim lijepe sume u milijunima eura dosta važnu ulogu imao i 32-godišnji Marokanac Mehdi Benatia, koji je jedno vrijeme bio Mandžukićev suigrač u Juventusu.

Poklopilo se kako su u Al-Duhailu opet suigrači, a u razgovoru za Tuttosport Benatia je otkrio neke zanimljive detalje vezane uz odnos s Mandžukićem.

'Znate, on vam je uvijek isti. Prije nego što je došao ovdje, često su me pitali za njega i govorio sam im kako je on tip koji se ne smije puno, ali na terenu njemu najviše vjerujete jer uvijek daje 200 posto od sebe, kako na utakmicama, tako i na treninzima. On je ratnik!', kazao je između ostalog Benatia, sjajni stoper rođen u Francuskoj koji je stasao kao igrač Marseillea.

No, Benatia tu nije stao:

'Svi su željeli znati kakav je on kao osoba. Znate, on vam je kao medvjed, ali neki dobar medvjed koji jako štiti svoj privatni život do te mjere da vam neće reći ni što radi nakon treninga', dodao je Benatia.

Na pitanje kako se Mandžukić snašao u dalekoj zemlji kao što je egzotični Katar s naglaskom na domaću ligu i sve što je vezano uz prvenstvo kazao je:

'Ovdje se sasvim dobro uklopio, ali nedostaje mu atmosfera sa stadiona ispunjenog navijačima. Imao je u Torinu navijače koji su skandirali njegovo ime jer su ga jako voljeli. Često pričamo o tome u Kataru. Ovdje morate pronaći motiv kada izlazite na teren pred polupraznim tribinama.'