ZVUČNO POJAČANJE

Mario Kasun i Cibona sve dogovorili!?

23.01.2013 u 16:17

Bionic
Reading

Da se Cibona zagrijala za bivšeg hrvatskog reprezentativca s NBA iskustvom Maria Kasuna, za tportal.hr je potvrdio i sportski direktor Vlado Vanjak

Naime, u klubu još nije potpuno jasno što će biti s centrom Justinom Hamlitonom koji se u utorak navečer nije pojavio na treningu. Kako doznajemo, on i njegov menadžer traže opciju za novi klub, a to znači da Ciboni hitno treba centar s iskustvom.

S obzirom na to da je 32-godišnji Vinkovčanin Mario Kasun (215 cm) slobodan igrač, jer je početkom prosinca raskinuo ugovor s Montepashijem iz Siene, iz Cibone su uspostavili kontakt s njim.

'Istina, stupili smo u kontakt s Kasunom, jer klub kao što je Cibona mora imati opciju A i B. Trener Lutz i Kasun popričali su i postoji obostrana želja… Kada ćemo sto posto znati kakva je situacija s Hamiltonom, svi ćemo biti pametniji. Morali smo brzo reagirati, a centar kao što je Kasun itekako bi nam dobro došao', kazao je Vanjak dodavši:

'Mario je sjajan dečko, poznajem ga već dugo godina, znam njegove mogućnosti i zaista bi mi bilo drago da nam se pridruži.'


'U Barceloni sam i uživam u društvu kćeri Sade, koja je nedavno prohodala, te supruge Rakel. Cibona? Istina, uspostavili smo kontakt i za koji dan znat ću nešto više. Nije tajna kako mi je od malih nogu san bio zaigrati u Ciboni, slab sam na nju', sa smiješkom je za tportal.hr kazao 32-godišnji Kasun koji bi, ako se sve poklopi, ponovno mogao zaigrati uz Daria Šarića s kojim je prošle dvije sezone u KK Zagreb dijelio svlačionicu.

Dodao je još Vanjak kako se intenzivno radi na dovođenju novog američkog playmakera koji iza sebe ima euroligaško iskustvo. Vrijeme curi, završnica ABA lige očito će biti vrlo turbulentna i stresna za Cibonu, ali ako se neke stvari poslože – vjerojatno joj dolaze bolji dani.