osvrnuo se na glasine

Mario Gavranović iskreno odgovorio što misli o ponudi da karijeru nastavi u Hajduku i odlazi li iz Dinama besplatno

07.01.2020 u 13:28

Bionic
Reading

Mario Gavranović se osvrnuo na glasine da je ponuđen Hajduku i otkrio je svoje planove u nastavku karijere

Mario Gavranović u Dinamo je stigao kao ponajbolji igrač Rijeke u siječnju 2018. godine i od tada je za 'modre' odigrao 82 utakmice i zabio 27 golova, te upisao 11 asistencija. Mnogi od tih golova bili su odlučujući, a s Dinamom je osvojio i dva naslova prvaka Hrvatske, Kup i Superkup.

U zadnje vrijeme ga se spominje među igračima koji će napustiti klub, a govori se čak i da ga u svojim redovima želi Hajduk kojem je, navodno, i ponuđen.

'Kada sam pročitao da sam ponuđen Hajduku sam se stvarno dobro nasmijao! Ne znam odakle ta priča, svašta se piše u medijima', rekao je Gavranović za Sportske novosti.

Gavranoviću će trebati veća minutaža ako želi dobiti poziv izbornika švicarske nogometne reprezentacije Vladimira Petkovića na Euro 2020.

'Jako mi je lijepo i dobro u Dinamu i svaki trening ću odraditi s idejom da se izborim za mjesto u vrhu napada Dinama. Što će dalje biti, sada ne mogu govoriti. Ima zainteresiranih klubova, a sa svojim menadžerom ću vidjeti koja je opcija najbolja. Igram u Dinamu koji je veliki klub i imam dobru plaću. Nigdje mi se ne žuri i neću prihvatiti bilo kakvu opciju', rekao je Gavranović za SN i dodao kako vjeruje da ga Dinamo ipak neće pustiti besplatno.

Ugovor s 'modrima' mu vrijedi do siječnja 2021. godine, a cijena na Transfermarktu mu je dva milijuna eura.