vraća se ludi mario

Mario Balotelli nakon četiri godine ponovno u reprezentaciji; je li on biti taj koji će 'azzurre' odvesti na SP u Katar?

24.01.2022 u 21:58

Bionic
Reading

'Zločesti dečko' talijanskog nogometa Mario Balotelli (31) dobio je poziv u reprezentaciju 'azzurra' prvi put nakon 2018. godine...

Napadač turskog Adane Demirspora Mario Balotelli (31) našao se na popisu 35 igrača koje je izbornik talijanske reprezentacije Roberto Mancini pozvao u trening kamp.

Izbornik aktualnih europskih prvaka će igrače okupiti u kampu u Covercianu, a bit će to jedna od posljednjih Mancinijevih prilika da okupi svoje igrače prije polufinala doigravanja za Svjetsko prvenstvo protiv Sjeverne Makedonije koje je na rasporedu 24. ožujka. Pobjednik te utakmice će odmjerit snage protiv Portugala ili Turske za plasman na SP u Katar.

Balotelli je poziv zaslužio odličnim igrama u turskom klubu kojeg vodi Vincenzo Montella, a u 18 nastupa postigao je osam golova.

Balotelli, koji je ranije u karijeri trenirao pod Mancinijem u milanskom Interu i Manchester Cityju, nije nastupao za reprezentaciju od rujna 2018. godine. Do sada je za 'azzurre' upisao 36 nastupa i postigao 14 golova.

Talijanski napadač je u Adanu stigao u srpnju prošle godine, a prije toga je igrao za Monzu, Bresciju, Marseille, Nicu, Milan, Liverpool, Manchester City i Inter. Njegovu karijeru obilježili su sjajni golovi, ali mnogobrojni skandali i incidenti zbog kojih ga je dobar dio karijere pratio neslavan nadimak Ludi Mario...