PLAVI DEVET U IZLOGU

Maribor želi dovesti Andreja Kramarića

11.04.2011 u 21:58

Bionic
Reading

Dolazak Vahida Halilhodžića na klupu Dinama bila je jako loša vijest za Andreja Kramarića, mladog napadača koji otada minutažu skuplja na kapaljku

Kramarić, kojemu je prije 20 mjeseci pompozno uručen dres s mitskom devetkom, u prošloj sezoni upisao je 34 nastupa, a u ovoj tek 16. U Vahinom mandatu zabio je samo Osijeku u kupu. Nezadovoljstvo buja, a prijelazni rok se bliži.

Zato su otac i sin Kramarić, doznaje Večernji list, od braće Mamić u ponedjeljak zatražili ispisnicu, ali nisu je dobili. Dinamo, logično je, nema namjeru besplatno pustiti jednog od najboljih omladinskih strijelaca u povijesti kluba.

Ipak, priča o nezadovoljnom talentu već je dobro poznata u nogometnom svijetu i otac Joža tvrdi da ima raznih zanimljivih ponuda

'Istina je da želimo Kramarića, kod nas bi igrao puno više nego u Dinamu. Ja Halilhodžićevu logiku razumijem, jer u Ligu prvaka se ne ulazi s tako mladim igračima, a mi forsiramo baš mlade talente. Radi se o jednom od najboljih europskih napadača u svom uzrastu, ali nećemo pokušavati ništa bez znanja Dinama. S njima smo u sjajnim odnosima i bit će kako oni odluče', kaže za Večernji list sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič.