GDJE ĆE DALJE?

Marcelo Brozović jednom fotografijom objasnio sve!

29.06.2023 u 07:20

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak milanskog Intera, 30-godišnji Marcelo Brozović ne izlazi iz medijskog prostora proteklih dana. Još od vikenda su krenula uvjeravanja kako će ovaj igrač nevjerojatnih trkačkih predispozicija karijeru nastavili u saudjskom Al Nassru. No, do danas o tome nema apsolutno nikakve potvrde

U međuvremenu su novinari koji prate zbivanja na nogometnom 'mercatu', Fabrizio Romano i Gianluca Di Marzio, 'iskopali' vijest kako je Brozović od saudijskog kluba tražio deset milijuna eura veću plaću nego mu je prvotna ponuđena (op.a. bilo je govora o 20 milijuna). S time da su klubovi, Inter i Al Nassr navodno već dogovorili i odštetu od 23 milijuna eura.

S tim Brozovićevim navodnim zahtjevom, Saudijci se nisu složili. Doduše, ako je to uopće istina, taj se potez Brozovića može tretirati i kao njegova želja da karijeru ipak nastavi u Barceloni.

Sada se pak u priču upleo i Gerard Romero, novinar koji prati Barcelonu i koji tvrdi da je klubu dao ultimatum da u šest dana podnese službenu ponudu prema kojoj bi se očitovao. Navodno traži i neke garancije od kluba, vjerojatno one o svojoj registraciji za nastup u LaLigi.

No, sve to kao da pomalo već ide na živce, inače medijima neopterećenom Brozoviću, te je na svom Instagram profilu objavio svoju fotografiju (koju možete vidjeti OVDJE), uz emotikone klupskih boja.

Čisto da se zna - da je on još uvijek igrač Intera, a u tom dresu, prema aktualnom ugovoru može biti do lipnja 2026. godine.