NIJE GOTOVO

Brozović riskira i od Saudijaca traži značajno veću plaću, Barca čeka svoju priliku

27.06.2023 u 16:54

Bionic
Reading

Saga oko prelaska hrvatskog nogometnog reprezentativca Marcela Brozovića i njegovog prelaska iz redova talijanskog Intera u Al Nassr se nastavlja

Brozovića su mediji već pospremili u svlačionicu bogatog saudijskog kluba rame uz rame Cristianu Ronaldu. Isto tako je poznato da bi Broz vrlo rado zaigrao za katalonskog giganta Barcelonu.

Posljednje informacije koje donose talijanski izvori, točnije novinar Gianluca di Marzio, kažu da Vatreni traži plaću tj. 30 milijuna eura godišnje i to za tri godine vjernosti. Kao što je poznato ponuđeno mu je deset milijuna manje od toga, no i s tom svotom bi postao najbolje plaćeni hrvatski nogometaš u povijesti.

Što se klubova tiče, odšteta je dogovorena i problema nema. Saudijci će rado platiti, a Talijani jednako rado primiti 23 milijuna eura.

Jasno je kako Brozovića i dalje vuče želja za igranjem u Barci, pa kad već od nje mora odustati želi to dobro i naplatiti. Naravno da pri tome i riskira jer, ako ne pristanu na nove uvjete, Saudijci mogu i odustati.

To otvara manevarski prostor Barceloni koja, ako izgubi konkurenciju, može spuštati cijenu.