MAŠTA MOŽE SVAŠTA

Ni kriv, ni dužan, sada je Modrić 'krivac' što Brozović ne ide u Al Nassr?

28.06.2023 u 12:32

Bionic
Reading

Trakavica oko transfera Marcela Brozovića se nastavlja. Iako je bilo 'sigurno' to da se hrvatski reprezentativac seli u saudijski Al Nassr, zadnja dva dana piše se da od tog posla neće biti ništa. A španjolski AS sugerira da je svemu kumovala i odluka Luke Modrića

Iako su brojni mediji pisali da je transfer Marcela Brozovića u Al Nassr, klub u kojem igra i Cristiano Ronaldo, gotova stvar, preko noći je došlo do obrata.

Naime navodno je veznjak hrvatske nogometne reprezentacije odlučio tražiti puno veću plaću, što je i bogate Saudijce ostavilo bez teksta.

Naravno, što je istina, ne znamo, ali zato je španjolski AS objavio tekst u kojem je Luku Modrića prozvao 'dvostrukim agentom koji radi za Barcelonu', navevši da je odluka kapetana Vatrenih da ostane u Realu, to jest odbijanje unosne ponude iz iste te zemlje, potaknulo i Brozovića da odustane od odlaska na Bliski istok.

Isti izvor navodi da su kod Brozovića prevladali sportski motivi, to jest igranje za jaku i moćnu Barcelonu, bez obzira na manja primanja koja bi imao u odnosu na ona u Al Nassru.

'Razlog Brozovićeve neodlučnosti je to što čeka službenu ponudu Barcelone. Ako klub bude sposoban finalizirati formalnu ponudu Interu u nadolazećim danima, veznjak će potpisati za katalonski klub', navodi AS. Kako doznaje list, Brozović je jako zainteresiran za sudjelovanje u Xavijevom projektu pa je spreman pričekati još nekoliko dana kako bi saznao pravo stanje.

Ove srijede zakazana je sjednica upravnog odbora Barcelone, na kojoj će se početi donositi važne odluke. Angažiranje Brozovića smatra se vitalnim za jačanje pozicije defenzivnog dijela momčadi nakon neuspješnih operacija Joshue Kimmicha i Martína Zubimendija. Dakle jasno je da je Hrvat i dalje velika želja trenera Xavija.

U svakom slučaju, sigurno će biti još dosta informacija o tome gdje će Brozović igrati u novoj sezoni.