trenira u Zagrebu

Mandžukićev menadžer iskreno progovorio o bolnom rastanku s Juveom, pa otkrio gdje bi Hrvat trebao nastaviti karijeru: 'Rođen je za tu ligu'

29.11.2020 u 11:27

Bionic
Reading

Menadžer Marija Mandžukića Ivan Cvjetković je u intervjuu za Tuttosport progovorio o rastanku s Juventusom i otkrio kako je donedavni 'vatreni' u top formi i kako je 'rođen za Premier ligu'

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je još od srpnja, kada se rastao s katarskim Al-Duhailom, bez kluba i svi se pitaju gdje će nastaviti karijeru. Mandžo trenira samostalno u Zagrebu i čeka novu priliku da dokaže da još nije za mirovinu.

Njegov menadžer Ivan Cvjetković je u velikom razgovoru za Tuttosport progovorio o bolnom rastanku Mandžukića i Juventusa iz kojeg ga je praktički istjerao tadašnji trener Maurizio Sarri koji ga je otpisao već u startu. Mandžo je zato i otišao u redove katarskog sastava, a i danas ne želi pričati o tome što se dogodilo s talijanskim velikanom.

'Ne mogu vam baš ništa reći o Juventusu. Mario ne želi o tome pričati, a vjerojatno je u pravu. Otkako je napustio taj klub, nije dao niti jedan intervju. Ne želi pričati o tome što se dogodilo', rekao je Cvjetković pa otkrio:

'Još uvijek dobiva jako puno poruka od navijača Juventusa i to mu se sviđa. Povezan je jako s njima. Ljudi pamte koliko je davao za taj dres. Nekada gledamo Juveove utakmice, ali ne pričamo o tome', rekao je Cvjetković.

Mandžin zastupnik je otkrio i u kakvom je Mario stanju, te hoćemo li ga uskoro vidjeti u novoj sredini.

'Jako ozbiljno trenira u Zagrebu i spreman je 100 posto. Čeka samo pravu ponudu od kluba koji ga stvarno želi. Vjeruje da može opet biti ključan igrač. Odbili smo neke ponude jer nije bio siguran da ga zaista žele, a pojavilo se i nekoliko lažnih vijesti. Povezivalo ga se s nekim klubovima koji ga nikada nisu željeli', rekao je Cvjetković pa zaintrigirao maštu Mandžinih fanova idejom koja je liga najbolja za Hrvata:

'Ne znam hoće li opet zaigrati u Italiji. On je rođen za Premier ligu, ali nikada nije imao priliku tamo zaigrati. Spreman je 200 posto', zaključio je Cvjetković.