VARAŽDINSKA RASPRODAJA

Mamić kupuje Brezovca i glas za Markovića

23.11.2010 u 08:25

Bionic
Reading

Predstavnici Dinama i Varaždina danas bi se trebali naći za istim stolom. Njihov predmet razgovora bit će veznjak Josip Brezovec koji mogao biti novi igrač u maksimirskoj svlačionici

Josip Brezovec već dugo se spominje kao nova akvizicija hrvatskog prvaka koji u zimskom prijelaznom roku sprema čistku. Varaždinskog nogometaša jedno vrijeme su u baroknom gradu tepali 'Gattuso' zbog borbenosti i velikih trkačkih kapaciteta, a sada 'Del Piero' zbog majstorskih pogodaka iz slobodnjaka.

Dinamo je ozbiljno zagrizao, a sudbina 23-godišnjaka mogla bi biti poznata nakon sastanka izvršnog dopredsjednika 'modrih' Zdravka Mamića i predsjednika Varaždinaca Zlatka Horvata.

Nije tajna da je Varaždin u velikim financijskim problemima mu pod hitno treba novčana injekcija, a ona bi mogla stići prodajom najboljeg igrača.

Iznosi koji se spominju kao moguća odšteta koju će Dinamo uplatiti kreću se od 250 tisuća do čak milijun eura, a veznjak je prema transfermarktu procijenjen na 800 tisuća eura. Spekulira se da bi od Varaždina moglo biti zatraženo i da svoj glas dodijeli Vlatku Markoviću u izboru za predsjednika HNS-a.

Josip Brezovec - prvi dio

Josip Brezovec - drugi dio