KATALINIĆ JE MALI TRENER

Maloča 'raspalio' po trenerskoj legendi Hajduka

19.08.2013 u 09:46

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u nedjelju su na svom stadionu sa 1:0 svladali Slaven Belupo, momčad koju vodi bivši trener 'bilih' Ivan Katalinić

Nogometaši Hajduka pogotkom Antona Maglice, nakon što je vratar Rodić odbio loptu, stigli su do minimalne pobjede protiv momčadi koju vodi bivši Hajdukov trener Ivan Katalinić.

Naravno, nakon pobjede do koje su 'bili' ipak stigli teškom mukom, oglasio se kapetan Splićnana Mario Maloča.

'Hvala Kataliniću što nas je motivirao za utakmicu. Svojim izjavama proteklih dana potaknuo nas je na dodatni angažman. Ne znam što su mu trebale sve te priče i nadanja da Slaven Belupo može nešto napraviti na Poljudu kad oni ovdje nemaju što tražiti. Samo je pokazao koliko je malen trener. Zaslužili smo pobjedu', kazao je Maloča, a prenose Sportske novosti

Nakon susreta trener gostiju Ivan Katalinić nije mogao izbjeći pitanje: Je li upravo on svojim izjavama uoči utakmice dodatno motivirao Hajdukovce?

'Ja njih motivirao? Za što? Nisam baš primjetio na terenu', rekao je Katalinić koji se osvrnuo na igru Hajduka.

'Hajduk igra uobičajeno. Ako mu zatvoriš bokove ima problema. Imali su nekoliko akcija, igraju u dubinu, što je dobro jer svi težimo igrati pas, pas, pas, a nema nigdje dubine. Hajduk to ima, i tu osvaja bodove. Ima i puno krivih dodavanja, ali sigurno će neka proći. Nije slučajno da još nisu izgubili, no sad ih očekuju tri utakmice u gostima, koje će pokazati što mogu', dodao je Katalinić.

Sažetak dvoboja Hajduk - Slaven Belupo