PETAK, 19 SATI

'Mala dvorana' bit će premala; ulaznica za okršaj Dinama i Novog Vremena - nema

11.05.2023 u 18:08

Bionic
Reading

Futsal Dinamo slavio je nakon pet i pol godina u Makarskoj i s 2:1 pobjedom nad Novim Vremenom došao u priliku da s pobjedom u iduće dvije utakmice izbori plasman u finale doigravanja za naslov prvaka, ali i povijesnu Ligu prvaka u futsalu! Prvu od dvije 'meč-lopte' Dinamo ima ovog petka, kada od 19 sati u Dvorani II Doma sportova gostuje makarska momčad.

U želji da njihovi ljubimci 'preskoče' Novo Vrijeme, Bad Blue Boysi su se dodatno angažirali, te uz pomoć (bivšeg) kapetana 'maksimirskog' Dinama Arijana Ademija, ali i igrača aktualne prve momčadi, pozivali sve da dođu u petak u Dvoranu II zagrebačkog Doma sportova.

'Neka Dvojka grmi' njihova je bila 'parola' za privlačenje gledatelja, i očito je bila toliko primamljiva.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Naime, više od 24 sata prije početka utakmice u popularnoj 'Dvojci', Futsal Dinamo rasprodao je sve ulaznice za susret koji im može donijeti plasman u prvo finale prvenstva u povijesti, samim time i u prvu Ligu prvaka budući da će Hrvatska i u idućoj sezoni imati dva predstavnika u najelitnijem klupskom natjecanju u futsalu.

'Apeliramo na sve navijače da u Dom sportova II uđu što ranije kako bi se izbjegle gužve na ulazima. Vrata Dvojke otvaraju se već u 17:30. Također, pozivamo sve navijače da glasom i dlanovima podrže našu momčad i da ne bacaju predmete na parket. Za kraj, pozivamo naše igrače da ne ‘izgore’ u takvoj atmosferi i da nam donesu prvo finale u povijesti!', poručili su kratko iz Futsal Dinama.

Na stranici Sportskih objekata, piše da je kapacitet dvorane 3100 mjesta.

Futsal Dinamo je za sve navijače koji nisu uspjeli nabaviti vrijedni papirić osigurao livestream utakmice koja će se prenositi na klupskom YouTube kanalu.

Futsal Dinamo od 2014. funkcionira prema članskom modelu, a zagrebački klub je u tom periodu osvojio pet trofeja. Drugu ligu Zapad, Ligu prvaka drugih liga i tri Županijska kupa. U svojoj osmoj sezoni u 1.HMNL Dinamo sedmi put igra polufinale, dok je prošle sezone natjecanje završio u četvrtfinalu. U dva navrata Plave su iz polufinala izbacili Makarani, ujedno i aktualni prvaci države.

U 20:15 u dubrovačkom Gospinom polju, Square će, uz izravni prijenos na MAXSportu 1, pokušati pobjedom izboriti majstoricu drugog polufinala. Olmissum, prvak iz 2020. i 2021., slavio je u prvoj utakmici s 4:1. Square nikada nije igrao finale 1.HMNL.