Sramota za Nijemce

Makedonija srušila Njemačku u kvalifikacijama, a ponašanje poraženog velikana pokazuje koliko ih je zaboljelo; ovo im nije trebalo

03.04.2021 u 11:04

Bionic
Reading

Golman Makedonije Stole Dimitrievski otkrio je kako im reprezentativci Njemačke nisu ni čestitali na pobjedi

Makedonija je u 3. kolu skupine J kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine s 2:1 pobijedila Njemačku i tako postala prva reprezentacija kojoj je to u kvalifikacijama uspjelo nakon 35 utakmica.

Nijemcima je ovaj poraz jako teško pao, pa Makedoncima nisu ni čestitali na pobjedi. Na ponašanje njemačkih zvijezda požalio se golman Makedonije Stole Dimitrievski.

'Nakon gola Pandeva mislili su da će pobijediti jer su Njemačka. Nisu nas ozbiljno shvatili. Posebno mediji. Izjednačili su iz penala, a sudac im je i oprostio penal koji je napravio Emre Can. No, onda je Elmas zabio i to je bilo kobno za njih. Nisu nam ni čestitali, a to po meni nije ispravno', rekao je Dimitrievski.

Makedonija nakon prvog ciklusa kvalifikacija ima šest bodova i druga je u skupini. Prva je Armenija sa maksimalnih devet bodova, a iza Makedonaca su Nijemci sa šest, pa Rumunji sa tri boda koliko ima i Island. Zadnji je Lihtenštajn s nula bodova.

'To je ludilo. Nešto nevjerojatno. Kada je sudac odsvirao kraj, nismo mogli vjerovati. Rezultat nije izgledao realno. To je bio naš trenutak. Najveća pobjeda naše ekipe', nije skrivao oduševljenje makedonski golman pa dodaje da ih se treba paziti na Euru:

'Bit ćemo nagazna mina na Euru. Siguran sam', zaključio je Dimitrievski.