pred važne utakmice

Novi problemi za Dinamova trenera Damira Krznara? Kapetan Arijan Ademi iz Njemačke se vratio s 14 rezova na nozi

02.04.2021 u 12:48

Bionic
Reading

Pred nogometašima Dinama važni su okršaji, u kojima 'modri' (subota, 17.05) protiv Šibenika žele zadržati vrh prvoligaške tablice, odnosno protiv Villarreala (četvrtak, 21 sat) napraviti još jedan veliki korak u Europskoj ligi

Hrvatski nogometni prvak polako se vraća u rutinu, odnosno nakon povratka igrača s reprezentativnih obveza, okreće se obvezama u domaćem prvenstvu te četvrtfinalu Europske lige.

Trener Damir Krznar sigurno je s velikim nestrpljenjem čekao svoje igrače, jer zna se da ih je dosta bilo u reprezentativnim akcijama, a i bez njih, neki su poput Brune Petkovića i Joška Gvardiola u procesu rehabilitacije.

Livaković, Oršić, Majer, Ivanušec, Ademi, Ristovski, Franjić, Gavranović, Stojanović... Svi su oni bili odsutni proteklih dana.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Dakle, pred Krznarom je sada utrka s vremenom, kako bi osvježio momčad, i već u subotu na Šubićevcu uhvatio važne bodove. Iako za tu utakmicu ima rješenja i u velikom igračkom kadru, za Villarreal mu definitivno trebaju najbolji.

Kako su tijekom tjedna stizale informacije da se Gvardiol nada nastupu protiv španjolskog kluba u Europskoj ligi, dok oko Petkovićeva ramena postoje problemi, Krznara je sigurno zabrinula i razderotina na nozi kapetana Arijana Ademija.

A zaradio ju je Ademi u senzacionalnoj pobjedi 2:1 Sjeverne Makedonije na gostovanju kod Njemačke.

'Dobio sam jak udarac, Rüdiger je pokušao škarice, ispružio sam nogu i opalio me po nozi, imam jedno 14 rezova na zglobu. Ali, nije neka ozljeda zbog koje bih trebao pauzirati, bit će sve u redu, spreman sam na nove izazove', rekao je Ademi u razgovoru za Sportske novosti.

  • +60
NK Dinamo - Tottenham Hotspur, Europska liga, 18.3.2021. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX