SVE JE MOGLO BITI DRUGAČIJE

Luka Modrić prije šest godina odbio nogometnog velikana i nije pogriješio

11.12.2018 u 11:11

Bionic
Reading

Hrvatski kapetan Luka Modrić nakon osvajanja Zlatne lopte i dalje je jedna od glavnih tema svjetskih medija pa je tako dao intervju za francuski Telefoot

Modrić se u razgovoru osvrnuo na Zlatnu loptu te suigrača iz Reala Raphaela Varanea koji je isto bio u konkurenciji. Za razliku od nekih drugi koji nisu bili zadovoljni što je hrvatski kapetan pobijedio u izboru branič francuske reprezentacije je čestitao ,

'Jedan je od najboljih na svijetu, čestitao mi je na nagradi i nije bio tužan jer on nije pobijedio. Podsjetio me na svoje riječi iz Rusije', rekao je Modrić, a prenosi HRT.

Otkrio je kako mu je na nagradi čestitao i bivši trener Reala legendarni Zinedine Zidane te je dodao kako mu je Francuz puno pomogao u karijeri.

Modrić je bio odličan u Tottenhamu što su primijetili mnogi veliki europski klubovi, a jedan od takvih klubova koji su htjeli vidjeti Modrića bio je i PSG.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Kada sam prvi puta čuo da su za mene zainteresirani u Madridu više ništa nije bilo važno. Nije mi namjera uvrijediti PSG ili bilo koga, ali kad su se javili iz Reala za mene je postojala samo jedna opcija', objasnio je Modrić koji nije pogriješio, jer se s Realom naosvajao trofeja, uzeo je čak četiri Lige prvaka, dok PSG i dalje pokušava po prvi puta uloviti taj europski naslov.