AKO JE NETKO ZASLUŽIO...

Mario Mandžukić zaludio Italiju; pjesma posvećena hrvatskom ratniku je hit

11.12.2018 u 08:26

Bionic
Reading

Juventusovog napadača Marija Mandžukića obožavaju suigrači, navijači, novinari, ai i talijanski glazbenici. Pjesmu mu je posvetio rocker Leomina

Bivši hrvatski reprezentativac igra svoju četvrtu sezonu u 'staroj dami', a zahvaljujući svojem ratničkom stilu kupio je ljubav svih osoba koje su na neki način vezane uz Juventus.

Imun na Mandžukićeve igre nije ostao ni glazbenik Leomina koji je za Hrvata napisao pjesmu.

'Divim mu se! On je spoj srčanosti, borbenosti i poštenja. U svim klubovima je ostavljao srce na terenu, a reprezentaciju je odveo do finala. Ako je netko zaslužio pjesmu, to je Mandžukić', rekao je za goal.com Leomina.

Nije bilo sumnje, pjesma je brzo postala hit onima koji vole torinsku momčad.

'Mandžo je ratnik među ljudima! Pjesmom mu zahvaljujem za sve što je napravio za naš klub, za sve one pretrčane kilometre. On je igrač koji se ne štedi i primjer je svim navijačima kako se treba ponašati na terenu i izvan njega', poručio je talijanski glazbenik.

'Obično pjesme radim uz gitaru, ali ovu pjesmu o Mandži sam napravio u rock verziji. Morala je biti žestoka, baš kao što je Mandžukić', dodao je.

Leomina je bio u Hrvatskoj.

'Bio sam na Pagu. Evo, možete u Hrvatskoj preporučiti moju pjesmu, Talijani i Hrvati su sličan, temperamentan narod, siguran sam da će vam se svidjeti. I vi i mi smo žestoki i veliki borci, baš kao Mandžo!'

  • +4
Juventus - Inter, 15. kolo Serie A, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL
  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
  • +66
Doček Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL