UVJERITE SE SAMI

Luka Modrić naizgled jednostavnim potezom pokazao koliko je poseban nogometaš

21.12.2018 u 08:37

Bionic
Reading

Luka Modrić nastavlja oduševljavati nogometne fanove diljem svijeta, a ovoga puta to je napravio naizgled jednostavnim potezom na treningu

Hrvatska javnost nikada neće zaboraviti 2018., koja broji posljednje dane, zbog uspjeha reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a posebno će je pamtiti naš kapetan Luka Modrić.

Osim što se s Realom po četvrti puta u svojoj karijeri popeo na krov Europe, napokon je dohvatio i veličanstveni uspjeh s nacionalnom vrstom – svjetsko srebro.

No Realov veznjak je pokupio i sva najvrednija pojedinačna priznanja u nogometu. Osim što je bio najbolji igrač Mundijala, hrvatski reprezentativac proglašen je najboljim nogometašem svijeta u tri najcjenjenija izbora – Uefe, Fife (The Best) i France Footballa (Zlatna lopta).

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Modrića fanovi vole zbog njegovih nogometnih vještina, poteza kojima pokazuje da spada među posebne, a sada je oduševio jednom toliko naizgled jednostavnom majstorijom na treningu.

Suigrač mu je dao jednu visoku loptu, Modrić ju je primirio, a da nogu nije podigao od terena, a zatim je loptu dao dalje, a da ona nije dotakla travu. Video je objavio Real.