marko umjesto - marka

Talijani u čudu; Fiorentina za hrvatskog nogometaša koji ne igra nudi 12 milijuna eura

20.12.2018 u 13:41

Bionic
Reading

U Fiorentini nisu zadovoljni kako se Marko Pjaca prilagodio te ga žele već ovog siječnja vratiti Juventusu. No, 'viole' umjesto njega planiraju dovesti drugog Hrvata i za njega su spremni platiti 'masnu' odštetu

Talijanski mediji donose senzacionalnu vijest po kojoj bi Fiorentina kao zamjenu za Marka Pjacu - kojeg će 'viole' već ove zime vratiti Juventusu iz kojeg je stigao na posudbu - dovela Marka Roga iz Napolija!

No, priča tu ne staje, a čuđenju u Italiji nema kraja. Naime, izvori bliski čelnicima Fiorentine kazuju kako su čelnici kluba spremni za Roga Napoliju platiti traženu odštetu. A ona iznosi nevjerojatnih 12 milijuna eura! Ne bi u cijelom poslu bilo ničeg čudnog da Marko Rog u redovima Napolija ima minimalnu minutažu i zbog toga pod svaku cijenu želi napustiti momčad sa San Paola.

Rog je ove sezone u Serie A odigrao samo 265 minuta i zabio jedan gol, no samouvjeren je i siguran u sebe da može bolje i više. Nažalost, konkurencija u Napoliju je strašna, momčad je to koja se bori za sam vrh i teško je probiti se u prvih 11. A Rog želi igrati jer će - ostane li u ovom statusu - izgubiti mjesto u hrvatskoj reprezentaciji.

  • +5
Serie A, Napoli - Frosinone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Isto vrijedi i za Marka Pjacu, mladi su to igrači koji u ovom trenutku propadaju. Treba im što više minuta na terenu u ozbiljnim utakmicama.

Za oba hrvatska reprezentativca prije nekog vremena je bila zainteresirana Bologna, a sad se Rogu odjednom otvorila prilika da ode iz Napolija i u Fiorentini pokuša izboriti bolji status. No, ono što i dalje čudi je spremnost Fiorentine da za njega plati čak 12 milijuna eura odštete iako se baš i nije dokazao u najjačoj konkurenciji Serie A.