HRVAT ZALUDIO NAVIJAČE

Ludo dodavanje Hezonje; ovo je mogao samo Kukoč!

14.10.2015 u 10:28

Bionic
Reading

Mladi Dubrovčanina Mario Hezonja u kratko je vrijeme, koliko igra za NBA momčad Orlando Magic, dobio velik broj obožavatelja

Neki su ga nakon atraktivnih poteza i ključnih šuteva odmah nazvali 'bijelim Kobeom Bryantom', a nakon predsezonske utakmice protiv Miami Heata, koju je Orlando nakon produžetka dobio 95:92, Hezonju su počeli uspoređivati i sa jednim od najboljih NBA playmakera svih vremena Steveom Nashom.

Razlog je naravno čudesna asistencija od parketa za atraktivno alley-oop zakucavanje Aarona Gordona. Gledatelji u Orlandu te naravno komentatori oduševili su se ovim sjajnim potezom 20-godišnjeg Hrvata.

'Što kažete na ovaj potez? Ovo se ne viđa često', povisio je glas komentator utakmice.

Mi bismo dodali da je ovakvo dodavanje od svih hrvatskih košarkaša mogao izvesti samo neponovljivi Toni Kukoč. Zaista čarobno!

Nešto prije te sjajne asistencije Hezonja je presjekao jednu loptu i nakon što je pobjegao dvojici igrača Miami Heata silovito je zakucao jednom rukom na identičan način kao što je to zadnje dvije sezone radio u dresu Barcelone.

Hezonja je na parketu proveo 23 minute (šut 4-11), a utakmicu je završio sa devet koševa i dvije asistencije. Dojam koji je ostavio zasad, uoči početka sezone, zaista je sjajan.