JE LI TO MOGUĆE?

Luda ponuda! Borio bi se besplatno u meču stoljeća

21.01.2014 u 11:05

Bionic
Reading

Manny Pacquaio poslao je još jednu ponudu Floydu Mayweatheru za borbu, ovog puta zaista ludu. Naime, Filipinac je rekao kako će se sa Amerikancem boriti besplatno!

Okršaj po mišljenju mnogih dvojice najboljih boksača na svijetu pokušao se realizirati već par puta, no uvijek je do problema dolazilo zbog novca. Sada, tvrdi Pacquiao, vrijeme je da se pređe i preko te prepreke.

'Nisam očajan, niti želim se želim boriti samo zbog novca. Želim ovu borbu zbog boksačkih fanova širom svijeta. Prihvatiću svaki doping test, i borit ću se besplatno. Zapravo, želim da sve prihode od borbe pobjednik donira u dobrotvorne svrhe širom svijeta', rekao je Pacquiao koji je ranije odbio Floydovu ponudu od 40 milijuna dolara za borbu, te je tražio 50-50 podjelu svih prihoda od borbe.

Teško je očekivati da će ovu ponudu Mayweather prihvatiti. 'Money', kako mu je nadimak, je jedan od najplaćenijih sportaša na svijetu, i teško da će išta raditi besplatno, posebno borbu koja bi vjerovatno porušila sve PPV rekorde.

Floyd Mayweather
Manny Pacquiao