CIJENA RASTE

Vatreni zaludio cijelu Europu; popis bogatih klubova koji ga pod hitno žele sve je duži, a u igru je ušao još jedan trofejni velikan

27.09.2022 u 14:15

Bionic
Reading

Lovro Majer ima sve više obožavatelja među klubovima velike platežne moći pa se tako još jedan velikan uključio u utrku za našeg reprezentativca

Popis slavnih klubova koji su bacili oko na veznjaka Rennesa sve je duži. Prvo su se spominjali Atletico Madrid i Liverpool, zatim Barcelona, otprije nekoliko dana tu je i Arsenal, a sada engleski Mirror tvrdi da i Juventus želi Majera.

Hrvatski reprezentativac stigao je u Rennes iz Dinama za 12 milijuna eura u kolovozu prošle godine, a uz francuskog prvoligaša ugovorom je vezan do ljeta 2026. Svima je jasno kako ga neće odraditi do kraja.

Pitanje je samo koja je njegova nova destinacija, koji velikan će najdublje zavući ruku u blagajnu, jer u Rennesu namjeravaju dobro naplatiti njegov preuranjeni odlazak koji bi se mogao dogoditi već u zimskom prijelaznom roku.

  • +51
Austrija - Hrvatska, Liga nacija, 25.9.2022. Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN BRUNA

Prema zadnjim informacijama, odšteta bi mogla biti od 45 do čak 60 milijuna eura, što bi bio rekordan iznos isplaćen za nekog hrvatskog nogometaša, a treba znati i da od te prodaje Dinamu pripada 20 posto.