Motor Modrih sasvim iskreno

Lovro Majer priznao kako je Dinamo trebao šamar protiv Slaven Belupa, komentirao svoj odlazak iz Dinama i poslao jasnu poruku Zlatku Daliću

22.07.2021 u 15:27

Bionic
Reading

Lovro Majer je iskreno progovorio o startu Dinama u novoj sezoni, a osvrnuo se i na hrvatsku nogometnu reprezentaciju

Lovro Majer je motor ovogodišnjeg Dinama, a koliko znači za ovu ekipu Modrih je pokazao protiv Omonije kojoj je zabio gol i namjestio drugi u pobjedi od 2:0. Majer je u razgovoru za Sportske novosti prokomentirao stanje u momčadi Dinama i izazove pred njima. Iako je Omonia savladana na Maksimiru, nije to izgledalo najbolje, kao da su Modri ušli s previše respekta.

  • +45
Dinamo - Omonia, 2. pretkolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Ne bih rekao da smo ušli s previše respekta prema Omoniji. Moram ovdje naglasiti jednu važnu činjenicu. Tek smo na početku sezone, neki igrači su se kasnije priključili i još se slažemo. Svaki početak sezone je zahtjevan, a ni ova sezona nije izuzetak. S druge strane, svi znamo kakav je ulog u ovakvim europskim utakmicama, pa nije baš uvijek na startu utakmica lako pokazati sve ono na što smo mi i navijači Dinama navikli, ali doći će sve s vremenom, nema bojazni', rekao je Dinamov veznjak pa dodao:

'Uostalom, vidjeli ste da poraz od Slavena Belupa na nas nije ostavio traga. Možda će zvučati glupo, ali možda nam se tako nešto trebalo dogoditi da nas spusti na zemlju, da nas ošamari. Bio je to znak da uvijek moramo biti maksimalno koncentrirani na ono što radimo, da se baš niti jednog trenutka ne smijemo opustiti', iskren je bio Majer.

NK Dinamo - NK Slaven Belupo 0:2, sažetak, 16.7.2021. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

Mladi se Dinamov veznjak, između ostalog, osvrnuo i na mogući odlazak iz kluba. Točnije, pitanje koje je dobio bilo je koliko će Dinamo biti oslabljen kada on jednom ode iz Maksimira.

'Ne bih uopće u to ulazio. Meni je u Dinamu odlično i ne znam baš ništa o bilo kakvom budućem transferu, niti se time bavim. No, odem li ja ili bilo tko drugi, Dinamo će uvijek ostati jak i konkurentan u Europi. Nema nezamjenjivih', rekao je Majer koji je otkrio i kako se planira nametnuti izborniku Zlatku Daliću za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo protiv Rusije u rujnu:

'Znate da nisam bahat i nikad neću reći da očekujem poziv, ali napravit ću sve da dobijem taj poziv. Nisam taj koji odlučuje o tome. Tu je izbornik i on donosi odluku. Naravno da mi je poziv u reprezentaciju jedan od ciljeva i to je svakom igraču jedan od najvećih ciljeva. Nastavit ću igrati kao i do sada. Želim biti još bolji, radit ću na sebi pa što bude - bude', zaključio je Majer.

Što je još Majer rekao o Omoniji i Dinamu ove sezone, pročitajte OVDJE, a u nastavku pogledajte još jednom najbolje golove prvog kola nove sezone HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.