repovi derbija

Lovrić o derbiju s Dinamom: Kad bih rekao što mislim, dobio bih 10 utakmica kazne!

11.09.2023 u 09:35

Bionic
Reading

Nogometaše Osijeka nakon reprezentativne stanke u 8. kolu SuperSport HNL-a čeka derbi s Rijekom (subota, 16. rujna, 19.30 sati, MAXSport, MAXtv). No, zanimljiv je osvrt na poraz 3:2 od Dinama u prošlom kolu dao najskuplji nogometaš Osijeka Kristijan Lovrić

Dinamo je prije reprezentativne stanke slavio u derbiju s Osijekom. Na Opus Areni je susret završio pobjedom 'modrih' 3:2 iako je Osijek do 70. minute vodio 2:0.

Veliki je preokret započeo Mahir Emreli, a potom je Bruno Petković u samoj završnici dvaput zabio iz penala. No, oba je penala sudac Mario Zebec dosudio tek nakon intervencije iz VAR sobe, a taj je poraz još jednom prokomentirao najskuplji igrač Osijeka Kristijan Lovrić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Kad bih rekao što mislim o utakmici s Dinamom, dobi bih deset utakmica kazne', kazao je Lovrić u razgovoru za STV te nastavio:

'Samo ću reći da ćemo se dići i da ćemo biti još jači.'

  • +31
Osijek - Dinamo (7. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Pixsell / Autor: Borna Jaksic/PIXSELL

Lovrić je imao dosta problema s ozljedama i teško se vraća u formu u kojoj je svojevremeno igrao za Goricu kad je zaslužio i poziv izbornika Dalića.

'Vjerujem da će me konačno krenuti gol. Što se više time opterećujem teže mi je zabiti, ali pucamo na visoko bez obzira na sve jer ovaj grad i klub to zaslužuju. Idemo pucati na visoko, da budemo prvi', zaključio je Kristijan Lovrić za STV.

Standings provided by Sofascore