FIFA_SP_2018.svg

zapalili su hrvatsku

Lovren otkrio što je rekao utučenim Englezima, Vida se narugao sa 'spornim' videom

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 12.07.2018 10:16
  • Objavljeno 12.07.2018 u 06:45
Bionic
Reading

Hrvatska je u polufinalu SP-a pobijedila Englesku 2:1 i u nedjelju će u velikom finalu igrati protiv Francuske. Svi su u našim redovima bili sjajni, a evo što su nakon svega rekli naši stupovi obrane, Dejan Lovren i Domagoj Vida

'Mislim da nitko od nas još nije svjestan onoga što smo napravili, to će tek sjesti za 20 godina. Ovo ćemo zauvijek pamtiti, mi smo zlatna generacija! Drago mi je da smo to napravili za našu Hrvatsku, za sve ljude u domovini i izvan nje', rekao je Dejan Lovren nakon veličanstvene pobjede i otkrio kako je protekao susret sa suigračima iz Liverpoola:

'Jasno je da sam se pozdravio sa suigračima, ali uopće mi nije žao što smo ih pobijedili jer su nas prije utakmice omalovažavali. Sve se vraća u životu, a mi smo sada pobjednici. I ja sam pobjednik nakon svega, kad se samo sjetim kako su me tamo tretirali...'

Drama i šokovi sastavni su dio utakmica hrvatske reprezentacije na ovom SP-u.

'Ma neka stalno budu šokovi, neka budu i u nedjelju, ali da donesemo tu kantu, taj trofej u Hrvatsku. Neka naši ljudi zapale sve što se može zapaliti', dodao je Domagoj Vida, a na pitanje hoće li biti novih videouradaka odgovorio je:

  • +34
SP u nogometu, polufinale: Hrvatska - Engleska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Neka bude videa! Doduše, ja više ne smijem snimati nikakva videa... Ni piti pivo...', zaključio je Vida, misleći na video u kojem s Ognjenom Vukojevićem pozdravlja 'Slava Ukrajini!', zbog čega je dobio upozorenje Fife, a Vukojević je izbačen iz našeg stožera.

No zato su za kraj Lovren i Vida u isti glas pozdravili sve u Hrvatskoj.

'Pozdrav domovini!', zagrmjeli su naši stoperi.

  • +47
Navijači na stadionu Lužnjiki, Hrvatska - Engleska Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX