SENZACIJA U MAKSIMIRU

Lončarević umjesto Vlaka, Mamić odlazi iz Dinama!

05.03.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Ilija Lončarević postat će novi trener Dinama umjesto Marijana Vlaka, a to će biti objavljeno nakon sjednice izvršnog odbora koja će biti održana u četvrtak, prenose Sportske novosti koje navode da će se i Zdravko Mamić povući iz Dinama

Kup utakmica protiv Zagreba bila je i posljednja na kojoj je Marijan Vlak sjedio kao trener Dinama, jer su čelnici 'modrih' već ranije odlučili da će on biti smijenjen, a na njegovo mjesto će biti ustoličen Ilija Lončarević, saznaju Sportske novosti.

Sve bi se to trebalo potvrditi u četvrtak na sjednici izvršnog odbora, a prema pisanju istog lista, prvi Lončarevićev asistent trebao bi biti Kruno Jurčić.

'Ako se ispune neki uvjeti tada bi da u četvrtak trebao preuzeti trenersko mjesto u Dinamu,' rekao je za SN Ilija Lončarević. Dolazak u Dinamo potvrdio je i Jurčić kazavši da dolazi u Maksimir, a kako sada stvari stoje Jurčić bi do ljeta trebao biti Lončarevićev pomoćnik, a u novoj bi sezoni samostalno vodio 'modru' momčad.

No najnevjerojatnija najava došla je iz usta izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića koji je SN-u najavio odlazak iz svog najdražeg kluba.

'U četvrtak odlazim iz Dinama. Svega mi je dosta, više se ne vidim u ovoj priči, mislim da je ta odluka definitivno najbolja', riječi su Zdravka Mamića.

Očito da bi četvrtak trebao biti buran dan u Maksimirskoj.