NEMA RAZGOVORA

Ljubitelj borbi pasa otkantao slavnu Oprah

17.02.2011 u 16:07

Bionic
Reading

Igrač američkog nogometa Michael Vick otkazao je nastup u emisiji Oprah Winfrey te tako razočarao milijune koji su s nestrpljenjem čekali njegov verbalni okršaj s popularnom televizijskom voditeljicom

Michael Vick je trenutačno quarterback Philadeplphije Eaglesa u čiji je dres uskočio 2009. Prije toga je od 2001. do 2006. bio u Atlanta Falconsima. Dvije sezone je propustio (2007. i 2008), jer je bio u zatvorskoj ćeliji.

Naime, kontroverzni sportaš sudjelovao je u nezakonitim borbama pasa, što je bio samo vrh njegovih gluposti, jer je već imao problema sa zakonom zbog droge, ali i financijskih poteškoća, bez obzira što je zarađivao milijune dolara.

Gostovanje u 'Oprah showu' 22. veljače trebalo je biti njegov prvi veliki intervju nakon izlaska iz zatvora, ali to se na razočaranje mnogih znatiželjnih Amerikanaca neće dogoditi.

'Nakon pažljivog razmatranja, moram otkazati intervju s Oprah. Divim se i respektiram Oprah i nadam se našem razgovoru u budućnosti', stoji u izjavi Michaela Vicka, koji sada dosta vremena provodi u društveno korisnom radu.