UPOZORENJE!

Liječnik: Klasnićevo trovanje uopće nije bezazleno

08.09.2012 u 12:57

Bionic
Reading

'Infekcija krvi u ovakvim okolnostima može biti opasnija nego kod zdravih ljudi. Preostali bubreg mora se dobro pročistiti kako ne bi bio oštećen. Postoji rizik', prenosi Bild izjavu doktora Thomasa Heddäusa iz Frankfurta

Ivan Klasnić je nedavno saznao da ga nije gripa, već trovanje hranom udaljilo od prvih treninga s novim suigračima u Mainzu.

Iako je hrvatski nogometaš trebao započeti s treniranjem u četvrtak, na kraju je dobio poštedu najmanje do utorka, do kada bi, očekuju u klubu, mogao u potpunosti prizdraviti.

'Sa trovanjem hranom nema šale. Šteta, ali sada će imati nekoliko dana da se skroz oporavi', rekao je predsjednik Mainza Harald Strutz.

Njemački dnevnik Bild podsjeća da je hrvatskom napadaču transplatiran bubreg 2007. godine, kao i da je nakon toga uzimao lijekove koji su spriječili odbacivanje istoga, ali i istovremeno oslabili njegov imunitet.

'Infekcija krvi u ovakvim okolnostima može biti opasnija nego kod zdravih ljudi. Preostali bubreg mora se dobro pročistiti kako ne bi bio oštećen. Postoji rizik', prenosi Bild izjavu doktora Thomasa Heddäusa iz Frankfurta.