majstor ostaje majstor

Leo Messi u drugoj utakmici za Inter zabio dva gola i ispisao povijest

26.07.2023 u 10:07

Bionic
Reading

Argentinac Leo Messi zabio je dva gola i upisao asistenciju u 4:0 pobjedi Inter Miamija protiv Atlanta Uniteda kojom je Messijeva momčad izborila plasman u nokaut fazu Liga kupa

Argentinski nogometni majstor Leo Messi nastavlja oduševljavati američku sportsku javnost.

Nakon što je u premijernom nastupu za Inter u sudačkoj nadoknadi postigao pobjednički gol protiv Cruz Azula, u drugom dvoboju protiv Atlanta Uniteda je zabio još dva gola i zabilježio asistenciju osiguravši svojoj momčadi prolaz u šesnaestinu finala Liga kupa.

Leo Messi je već u 8. minuti zabio za 1:0. Treba istaknuti kako je Messi tim golom ispisao povijest, Atlanta United imala je tu 'čast' postati 100. klub protiv kojeg je Argentinac zabio u službenim utakmicama.

Messi je nastavio u istom ritmu te je u 22. minuti povećao Interovu prednost na 2:0. U 44. minuti je Robert Taylor zabio za 3:0, a isti je igrač u 53. minuti na Messijevu asistenciju zaključio priču.

'Messi se oslobodio ogromne težine nakon što je s argentinskom reprezentacijom osvojio naslov. To se vidi u svemu, u svakodnevnom životu, u njegovim izjavama, u načinu na koji pristupa utakmicama. Leo je oslobođen i možemo očekivati ​​još više', kazao je Interov trener Tata Martino.

  • +7
Atlanta United - Inter Miami Izvor: EPA / Autor: CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

'Messi je najbolji igrač na svijetu i ostvarenje sna je igrati s njim', rekao je također dvostruki strijelac Taylor.

Inter je ovom pobjedom osvojio svoju skupinu plasiravši se u nokaut fazu Liga kupa u kojem sudjeluju svi klubovi iz MLS-a i meksičke Lige MX.