NAKON UTAKMICE

Petković izbrisan s liste strijelaca, oglasio se i Dinamo

26.07.2023 u 08:30

Bionic
Reading

Nakon utakmice Dinamo - Astana (4:0) u zapisniku je s došlo do značajne promjene. S liste strijelaca izbrisan je Bruno Petković, a ovo je glavni razlog

Nogometaši Dinama su u prvoj utakmci 2. pretkola Lige prvaka sinoć pobijedili kazahstanskog prvaka Astanu 4:0. Trostruki strijeac za Modre bio je Luka Ivanušec, a jedan gol, onaj prvi, tijekom trajanja utakmice pripisan je Brunu Petkoviću.

  • +42
Dinamo - Astana, 2. pretkolo Lige prvaka, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Ipak, Bruno će ostati bez tog gola, o čemu se na Twitteru oglasio i Dinamo:

“Odlukom sudaca prvi pogodak upisan je Dariju Špikiću”, poručio je Dinamo na svom Twitteru.

Podsjetimo, igrala se 36. minuta, a nakon što je glavni sudac Cuadra zaustavio igru jer se Šutalu u gužvi pred golom Astane izula kopačka uslijedilo je podbacivanje koje je osvojio Bulat i odmah uposlio Petkovića na rubu kaznenog prostora.

Reprezentativni je napadač uputio jak udarac koji je na putu prema vratima pogodio u blok, činilo se, nekog od gostujućih igrača, lopta je promijenila smjer i postala neuhvatljiva za golmana Astane Josipa Čondrića.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Na kraju se pokazalo se da je to zapravo bio igrač Dinama Dario Špikić. Lopta je u dodiru sa Špikićem promijenila smjer te prevarila hrvatskog golmana na vratima kazahstanskog prvaka. Petković se tako iz strijelca pretvorio u asistenta.