REAKCIJA IZ MAKSIMIRA

Dinamov trener Igor Bišćan nakon uvjerljivog trijumfa: Vrag nikad ne spava

25.07.2023 u 22:37

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u prvoj su utakmici 2. pretkola Lige prvaka kao domaćini na stadionu u Maksimiru uvjerljivo sa 4:0 svladali kazahstansku Astanu, a svoje mišljenje je dao trener hrvatskog prvaka Igor Bišćan

Podsjećamo, Kazahstance je otvorio Bruno Petković, a zatim je na scenu stupio s hat-trickom Luka Ivanušec koji je približio Dinamo europskoj jeseni, jer 'Modri' prolaskom 2. pretkola imaju zajamčeno najmanje igranje u skupinama Konferencijske lige.

'Čestitam svojim igračima, postigli smo rezultat kojim bismo bili zadovoljni prije utakmice. Od početka smo pokušavali s pritiskom, ne dati im da dignu glave. Kad smo dali gol smo još više živnuli i počeli stvarati još više šansi. Nakon Hajduka je bilo bitno da se vratimo na pobjednički put', rekao je trener Bišćan koji 'puše i na hladno'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Treba biti oprezan i spremati se ozbiljno za uzvrat jer vrag nikad ne spava. Drago mi je da su dečki pokazali da na nas ne može utjecati jedan loš rezultat. Zasad funkcioniramo dobro, ali morat ćemo rotirati još nekoliko igrača jer nećemo moći izdržati taj tempo. Imamo još prostora za napredak', pričao je Bišćan i zaključio:

'Ivanušec je zabio krasne golove, potvrđuje svoju kvalitetu iz utakmice u utakmicu.'

Uzvratna utakmica Astane i Dinama na programu je 2. kolovoza u Astani, a ukupni će pobjednik u 3. pretkolu igrati protiv grčkog prvaka AEK-a.

  • +42
Dinamo - Astana, 2. pretkolo Lige prvaka, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL